Forum po¶wiêcone serwerowi Forcera
Zauwa¿y³em ¿e czêsto Aragorn nie nad±¿a za zg³oszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uwa¿acie ¿e potrzebna jest mu pomoc jaki¶ mo¿e drugi GM bo tutor tu ma³o zdzia³a nie mo¿e dawaæ bana ani ostrze¿eni ?? Pisz±c to nie mam siebie na my¶li ¿eby nikt nawet tak nie pomy¶la³ bo ja siê do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdê jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochê bugów i gracze szybko siê niecierpliwi± i wpadaj± w furie na trade
Przemek napisał:
Zauwa¿y³em ¿e czêsto Aragorn nie nad±¿a za zg³oszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uwa¿acie ¿e potrzebna jest mu pomoc jaki¶ mo¿e drugi GM bo tutor tu ma³o zdzia³a nie mo¿e dawaæ bana ani ostrze¿eni ?? Pisz±c to nie mam siebie na my¶li ¿eby nikt nawet tak nie pomy¶la³ bo ja siê do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdê jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochê bugów i gracze szybko siê niecierpliwi± i wpadaj± w furie na trade
To prawda co piszesz lecz serwer sie z dnia na dzien rozwija kazde bugi sa rozwiazywane spokojnie a nie na szybkosci zeby nie powstaly kolejne.Ja tez sie nie znam na GM, znam jedynie pare komend .Mysle ze Aragorn sobie jak narazie radzi i to calkiem niezle.Narazie jest malo graczy a serwer jest dosyc dobrze "zbudowany".Z czasem jak sie serwer zacznie rozwijac powinnismy sie martwic o nowego GMa a teraz martwmy sie o Reklame Serwer aby byl coraz popularniejszy !