Forcera 24/7

Forum po¶wiêcone serwerowi Forcera

#1 2009-01-24 20:55:49

Przemek

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Czy 1 Gm wystarcza??

Zauwa¿y³em ¿e czêsto Aragorn nie nad±¿a za zg³oszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uwa¿acie ¿e potrzebna jest mu pomoc jaki¶ mo¿e drugi GM bo tutor tu ma³o zdzia³a nie mo¿e dawaæ bana ani ostrze¿eni ?? Pisz±c to nie mam siebie na my¶li ¿eby nikt nawet tak nie pomy¶la³ bo ja siê do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdê jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochê bugów i gracze szybko siê niecierpliwi± i wpadaj± w furie na trade

#2 2009-01-24 21:00:52

Kokoszka

Moderator

10188091
SkÄ…d: Sochaczew
Punktów :   

Re: Czy 1 Gm wystarcza??

Przemek napisał:

Zauwa¿y³em ¿e czêsto Aragorn nie nad±¿a za zg³oszeniami i nie ma zbyt wiele czasu. Czy nie uwa¿acie ¿e potrzebna jest mu pomoc jaki¶ mo¿e drugi GM bo tutor tu ma³o zdzia³a nie mo¿e dawaæ bana ani ostrze¿eni ?? Pisz±c to nie mam siebie na my¶li ¿eby nikt nawet tak nie pomy¶la³ bo ja siê do tego nie nadaje ale nie raz wkurza mnie to ze nie ma GM’a a na prawdê jest potrzeba pomoc. serwer ma jeszcze trochê bugów i gracze szybko siê niecierpliwi± i wpadaj± w furie na trade

To prawda co piszesz lecz serwer sie z dnia na dzien rozwija kazde bugi sa rozwiazywane spokojnie a nie na szybkosci zeby nie powstaly kolejne.Ja tez sie nie znam na GM, znam jedynie pare komend .Mysle ze Aragorn sobie jak narazie radzi i to calkiem niezle.Narazie jest malo graczy a serwer jest dosyc dobrze "zbudowany".Z czasem jak sie serwer zacznie rozwijac powinnismy sie martwic o nowego GMa a teraz martwmy sie o Reklame Serwer aby byl coraz popularniejszy !

Siekierka Motyka Armor Golden Twoja Stara To Beholder

#3 2009-01-25 13:26:45

Aragorn

Administrator

Punktów :   

Hm..
Mi³o ¿e siê o mnie martwisz to prawda tutor mo¿e i by siê przyda³ ale nie widzê jeszcze graczy którzy zas³uguj± na t± grupe

#4 2009-01-25 16:38:12

blade1161

U¿ytkownik

1652429
SkÄ…d: Zabrze
Punktów :   

Dobrze By Bylo ZEby Byl Tutor Na MAinie I NA Roku... Patroluje Zglasza Bugi itp:P

Rookslayerzy Sa Potrzebni czy na OTS czy na RL

Stopka forum

RSS